Technology

Cat costa cultura de afini la ghivece comparativ cu cea in biloane cu turba?

Asava arata cultura dvs de afini daca veti colabora cu noi de la infiintarea culturii de afini

Vrem sa cultivam afini si nu stim ce varianta sa alegem si nici costurile aferente? Dorim in acelasi timp sa reducem riscurile, sa avem rod bogat, afine toata vara si sa ne bucuram de investitie atat noi cat si nepotii. Nimic mai simplu, doar trebuie sa ne contactati si va furnizam toate cele necesare. Citeste articolul si analizeaza cu atentie detaliile din tabelul comparativ iar daca nu ai inteles suna-ne 0743103783…

Important : 

Caracteristicile agrochimice ale solului la cultura de afini in recipiente pot sa fie oricare. Este EXCLUSA ingroapea recipientelor cu turba in sol. MOTIVUL il reprezinta exact alegerea de a cultiva afini in recipiente. Daca solul nu este favorabil culturii afinului de ce ar fi in momentul in care se ingroapa recipientul? Solul din jurul recipientelor nu se modifica iar apa face schimbul de minerale dinafara catre interiorul recipientelor dupa primele ploi prin gaurile acestora. Daca solul din jurul lor este argilos cu atat mai rau deoarece afinii vor sta in apa chiar daca la suprafata nu se observa.

Caracteristicile agrochimice ale solului avute in vedere la infiintarea culturii  inainte de aplicarea turbei si formarea biloanelor: pH 6, textura lutoasa, humus 3%. In cazul in care acestea difera de situatia dvs vom lua impreuna cu dvs decizia optima raportata la analizele de sol, bugetul disponibil investitiei si alte detalii pe care le vom avea in vedere pentru obtinerea unei culturi de succes.

Cantitatile de materiale folosite se comunica exclusiv celor care comanda cel putin afinii iar pt achizitia celorlalte materiale necesare nu se conditioneaza sursa de aprovizionare.

Estimarea are la baza un teren drept, plat si nu contine: pompe, filtre, conducte de alimentare cu apa, bransamente, manopera instalatii, sursa de apa si sursa de curent, precum si alte materiale necesare pregatirii substratului de cultura.

La infiintare termenul de implementare si punere in functiune recomandat pentru succesul culturii si pentru a obtine rod bogat vara, este data de 1 martie .

Afini maturi la ghivece / containere iarna in pepiniera Natural Invest
Calcul estimativ comparativ
600 afini in gradina ta
Cultura de afini in sol pe biloane cu turba  valoare/eurCultura de afini in recipiente de 60L asezate pe pamant  valoare/eur
afinii15901590
tub picurare250
tub + NET BOW + accesorii
630
panza agrotextil 675450
turba bruna 26303770
recipiente
3670
transport, manopera9201840
ingrasaminte organice  pt 1 sezon750650
TOTAL EUR6815 12600
Afini maturi pe biloane in pepiniera Natural Invest

Acest calcul nu reprezinta o oferta de pret. Cu toate acestea daca sunteti interesati in oricare din variantele mentionate ne puteti contacta si va furnizam toate cele necesare infiintarii culturii de afini in gradina dvs.

Puteti alege din 26 de soiuri disponibile in asa fel incat sa aveti afine proaspete toata vara.

Succesul include monitorizarea parametrilor optimi culturii afinului si pastrarea acestora pe toata perioada de vegetatie; pH acid 4,5-5,5, nivel de humus minim 5%, textura usoara luto nisipoasa, plus pastrarea umiditatii constante in substrat, fara sa balteasca si fara stres hidric.

Va stam la dispozitie cu detalii actualizate din lista de mai sus si cu modificari dupa caz in functie de situatia din terenul dvs.

Spor la treaba si rod bogat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *